Přenos libovolného minecraft vzhledu na dřevěnou malou nebo velkou figurku zobrazené na dlaních.

Moje Minecraft figurka

350 850 

Minecraft figurka s vaším vzhledem! Objednejte si figurku a pošlete nám obrázek vašeho Minecraft vzhledu (skinu) na email: info@drevodilna.cz. A my vám ji vyrobíme!
Vzhled minecraft hráče stáhnete na stránkách namemc.com. K tomu vám stačí znát pouze jméno hráče. Postup ke stažení skinu v šesti krocích je na obrázku zde.
Všechny figurky mají magnety v nožičkách, otáčecí hlavičku a nastavitelné ručičky, do kterých lze umístit nástroj nebo předmět. Nástroje a předměty vybírejte dle velikosti pro malé figurky a velké figurky. Figurky můžete doplnit také hrací podložkou a Minecraft bloky.
Na objednávku (dodání trvá obvykle 7 až 14 dnů).
Malá dřevěná figurka v dlani 350 

Na objednávku

Velká dřevěná figurka v ruce 850 

Na objednávku

Katalogové číslo: FI-0000 Kategorie: , ,

Popis

Jedinečná Minecraft figurka s vaším vzhledem? To tu ještě nebylo! S námi je to možné – vytvořte si vlastní figurku a buďte originální!
  • Kvalitní materiály a bezpečnost: Figurky vyrábíme z kvalitního dřeva, které ošetřujeme bezpečnými barvami a lakem s atestem pro dětské hračky. Díky tomu máte jistotu, že figurky jsou bezpečné.
  • Interaktivní prvky: Figurky mají otáčecí hlavičku a ručičky. Do ručiček lze umístit libovolný nástroj nebo předmět z naší nabídky, které vybírejte s ohledem na volbu velikosti vaší figurky. Figurky lze také doplnit o Minecraft bloky.
  • Stabilita a hratelnost: Díky magnetům v nožičkách každá figurka pevně stojí na hrací podložce i jakémkoliv kovovém povrchu, což zajišťuje stabilitu při hraní.
  • Velikost: Máte na výběr ze dvou velikostí figurek malé 8 cm nebo velké 16 cm. Záleží jen na vás, k čemu ji použijete. Menší figurka je ideální například jako ozdoba na narozeninový dort, zatímco větší skvěle vynikne na poličce nebo jako dekorace v pokoji.
  • Jedinečný dárek: Každý milovník Minecraftu ocení tyto figurky jako dokonalý dárek. Překvapte své děti a darujte jim figurku s jejich vlastním vzhledem. K tomu vám pouze stačí znát jméno, pod kterým minecraft hrají, a podle něho si už stáhnete jejich minecraftový vzhled na stránkách namemc.com.
  • Zapojte se do dobrodružství: Vaše figurka se konečně bude moci setkat s vašimi kamarády ve světě minecraftu a zažít společné dobrodružství! Přeneste své virtuální dobrodružství i do reality.